Een Warm Hart voor Inclusiviteit

Bij Truckrun Spijkenisse draait alles om inclusiviteit en saamhorigheid. Jaarlijks zetten vele vrijwilligers zich met passie in om dit bijzondere evenement tot een groot succes te maken. Van de planning tot het begeleiden van de trucks, hun inzet is onmisbaar. Ze investeren talloze vrije uurtjes om iets moois te creëren.

Over

De Truckrun Spijkenisse is een hartverwarmend evenement dat jaarlijks plaatsvindt en een speciale plek inneemt in onze gemeenschap. Dit bijzondere evenement brengt mensen met een beperking, enthousiaste...

tachograaf

U mag out of scope rijden (“rijden zonder digitale pas”.) Wanneer u gebruik maakt van een vrijstelling als genoemd in Verordening 561/2006 artikel 3 (geldig in de EU),

foto's van truckrun 2018

Verbind Uw Naam aan Truckrun Spijkenisse

Sommige bedrijven en instellingen willen graag hun naam verbinden aan dit hartverwarmende evenement. Als u Truckrun Spijkenisse een warm hart toedraagt, kunt u hen op de hoogte stellen van deze pagina op onze website. Download en print het sponsorinformatieblad om hen te overtuigen om zich als sponsor aan te melden. Samen kunnen we het verschil maken!

Hoe Wordt U Ambassadeur?

Als ambassadeur speelt u een cruciale rol in het vergroten van de bekendheid van Truckrun Spijkenisse. U kunt:

  1. Het sponsorinformatieblad delen met potentiële sponsors.
  2. Onze missie en visie uitdragen in uw netwerk.
  3. Verhalen delen over de impact van dit evenement op de levens van deelnemers.

Doe Mee!

Of u nu een bedrijf, instelling of individu bent, uw steun als ambassadeur is van onschatbare waarde. Laten we samen bouwen aan een inclusieve gemeenschap waarin iedereen meetelt.

contact opnemen