De Truckrun Spijkenisse is een hartverwarmend evenement dat jaarlijks plaatsvindt en een speciale plek inneemt in onze gemeenschap. Dit bijzondere evenement brengt mensen met een beperking, enthousiaste vrijwilligers en vrachtwagenchauffeurs samen voor een dag vol vreugde en saamhorigheid.

Over

De Truckrun Spijkenisse is een hartverwarmend evenement dat jaarlijks plaatsvindt en een speciale plek inneemt in onze gemeenschap. Dit bijzondere evenement brengt mensen met een beperking, enthousiaste...

videos 2018
ambassadeur worden

Bij Truckrun Spijkenisse draait alles om inclusiviteit en saamhorigheid. Jaarlijks zetten vele vrijwilligers zich met passie in om dit bijzondere evenement tot een groot succes te maken....

Een Dag vol Vreugde

Op de dag van de Truckrun verzamelen zich meer dan 100 vrachtwagens in Spijkenisse. Deze imposante voertuigen zijn niet alleen een indrukwekkend gezicht, maar ze hebben ook een belangrijke missie. In de cabines van deze vrachtwagens zitten 245 bijrijders, stuk voor stuk mensen met een beperking die reikhalzend uitkijken naar deze speciale rit.

Samen Onderweg

De kleurrijke stoet van vrachtwagens trekt door de straten van Spijkenisse, langs bekende plekken en door gezellige wijken.

Het enthousiasme van de bijrijders is aanstekelijk en de glimlachen zijn niet te missen. Voor hen is de Truckrun Spijkenisse meer dan een rit; het is een dag waarop ze zich gezien en gewaardeerd voelen.

Bijdragen aan de Maatschappij

De Truckrun Spijkenisse draagt bij aan een inclusieve samenleving. Het evenement laat zien dat iedereen een rol kan spelen, ongeacht beperkingen.

De vrijwilligers, de chauffeurs en alle betrokkenen dragen hun steentje bij om deze dag onvergetelijk te maken. Samen vormen ze een hechte gemeenschap die warmte en verbondenheid uitstraalt.

Doe Mee!

Of je nu een liefhebber bent van vrachtwagens, een trotse bijrijder, of gewoon wilt genieten van de sfeer, de Truckrun Spijkenisse heet je van harte welkom. Kom langs, applaudisseer en deel in de vreugde van deze bijzondere dag.

contact opnemen