Samen Bouwen aan Inclusiviteit

Bij Truckrun Spijkenisse geloven we in de kracht van samenwerking. Ons jaarlijkse evenement wordt mogelijk gemaakt door de steun van betrokken sponsors. Als u Truckrun Spijkenisse wilt ondersteunen en uw naam wilt verbinden aan dit bijzondere initiatief, lees dan verder!

ambassadeur worden

Bij Truckrun Spijkenisse draait alles om inclusiviteit en saamhorigheid. Jaarlijks zetten vele vrijwilligers zich met passie in om dit bijzondere evenement tot een groot succes te maken....

Over

De Truckrun Spijkenisse is een hartverwarmend evenement dat jaarlijks plaatsvindt en een speciale plek inneemt in onze gemeenschap. Dit bijzondere evenement brengt mensen met een beperking, enthousiaste...

foto's van truckrun 2019

Waarom Sponsoren?

  • Maatschappelijke Impact: Als sponsor draagt u bij aan een inclusieve samenleving. Uw steun maakt het mogelijk om mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.
  • Zichtbaarheid: Uw bedrijfsnaam wordt verbonden aan een hartverwarmend evenement dat jaarlijks veel aandacht trekt. Een mooie manier om uw betrokkenheid te tonen.
  • Samen Sterk: Samen met andere sponsors vormt u een hechte gemeenschap die zich inzet voor saamhorigheid en vreugde.

Hoe Wordt U Sponsor?

  1. Download het Sponsorinformatieblad: Op onze website vindt u het sponsorinformatieblad. Print het uit en deel het met uw netwerk.
  2. Neem Contact Op: Heeft u interesse? Neem contact op met ons via sponsor@truckrunspijkenisse.nl. We bespreken graag de mogelijkheden.

Doe Mee!

Of u nu een groot bedrijf, een lokale ondernemer of een particulier bent, uw steun als sponsor is van onschatbare waarde. Laten we samen bouwen aan een inclusieve gemeenschap waarin iedereen meetelt.

Contact opnemen