Beleef de Legende

Bied mee op de Exclusieve Tekno Truckrun jubileum modelvrachtwagen

Grijp de unieke kans om eigenaar te worden van een stukje transportgeschiedenis met deze exclusieve Tekno Truckrun jubileum modelvrachtwagen. Dit prachtige schaalmodel is niet alleen een blikvanger voor verzamelaars, maar ook een eerbetoon aan de iconische trucks die de pagina’s van Truckstar Magazine hebben gesierd.

Een Uniek Verzamelobject Elk model uit de Tekno model is geproduceerd in een beperkte oplage en wordt geleverd in een speciale doos. Deze speciale editie, gecreëerd ter ere van de TruckRun Spijkenisse, vertegenwoordigt de passie en het vakmanschap van de truckersgemeenschap.

Steun het Goede Doel Door mee te bieden, draagt u direct bij aan de TruckRun Spijkenisse, een hartverwarmend evenement dat mensen met een beperking een onvergetelijke ervaring biedt. De volledige opbrengst van deze veiling gaat naar de organisatie van de TruckRun, waarmee u helpt om een glimlach op vele gezichten te toveren.

Hoe kunt u meebieden? Bezoek onze veilingpagina en plaats uw bod op dit bijzondere item. Wees er snel bij, want deze kans komt maar één keer voorbij! De veiling sluit op 13/04/2024 10:30, dus wacht niet te lang en maak kans op dit unieke model.

Bieden
minimum bod : €100
Eerdere biedingen

Over TruckRun Spijkenisse

TruckRun Spijkenisse is een jaarlijks evenement waarbij vrachtwagens een speciale rit maken met bijrijders met een beperking, en creëert een dag vol vreugde en saamhorigheid. Uw steun maakt het verschil!