Eric Bohlmeijer : 16-7-1970 - 10-6-2022

Een Lichtend Pad

Op 10 juni 2022 verloor de wereld een bijzondere ziel. Eric Bohlmeijer, geboren op 16 juli 1970, was niet alleen een trucker in hart en nieren, maar ook een onmisbare kracht achter Truckrun Spijkenisse. Zijn leven was een lichtend pad van vrijgevigheid, medeleven en onvoorwaardelijke steun.

Een Luisterend Oor en Droge Humor

Eric was meer dan een chauffeur. Hij was een luisterend oor voor iedereen die zijn pad kruiste. Of je nu een glimlach of een zware last met je meedroeg, Eric stond klaar om te luisteren. Maar hij had ook een droge humor die uit het niets opdook en iedereen in de slappe lach deed schieten. Zijn opmerkingen waren recht voor zijn raap en brachten lichtheid in elke situatie.

De Handyman en Ford Liefhebber

In het team van Truckrun Spijkenisse was Eric niet alleen de “handyman”. Hij was de grote broer, de vriend en de schouder waarop anderen konden leunen. Zijn handigheid kende geen grenzen; hij repareerde niet alleen vrachtwagens, maar ook harten. En zijn liefde voor trucks ging verder dan het evenement. Eric was een groot Ford-liefhebber, en zijn mooie zwarte Ford Kuga was bij iedereen wel bekend.

Een Onvervangbaar Gemis

Het is een groot gemis dat Eric niet meer fysiek bij ons is. Maar zijn geest blijft voortleven in de lach van de bijrijders, in de ronkende motoren van de trucks, en in de warmte van de gemeenschap. Deze pagina is een eerbetoon aan hem, een man die ons leerde dat echte grootsheid schuilt in eenvoudige daden van liefde en zorgzaamheid.

Eric, we houden je in ere. Rust zacht.

Eric Bohlmeijer : 16-7-1970 - 10-6-2022